19 Ocak 2011 Çarşamba

seven gul

sakarya fırat 51.bölüm fragmanı - sakarya fırat 26 ocak fragmanı

Osman nişandan sonra bir kez daha Necla gerçeğiyle yüzleşiyor. Bakır ,Berat ve Necla işbirliği yaparak ortak hesapların içine girerken Maksut’un Necla’yla ilgili başka planları vardır.. Çeliktepe karakolunda gerilim artıyor.

sakarya fırat 52.bölüm fragmanı - sakarya fırat 2 şubat fragmanı

Poyraz timinde ilk defa tartışmalar yaşanıyor.
Atabey’de ise nişan’ın yorgunluğu atılırken Fatma’nın Osman’la ilgili endişeleri devam etmektedir.

güz gülleri 16.bölüm fragmanı - güz gülleri 26 ocak fragmanı

Tunç, Rıza Babalar’da babasının gelmesini beklemektedir. Tunç, babasıyla ilgili, Rıza’ya öyle sorular sorar ki, Rıza ne cevap vereceğini bilemez.
Mesut ve Sinan, Azim’le adamı Sekban’ı alıp İstanbul’a koruma evine getirirler. Mürsel, Kahtalı’yı Azim’lerin peşine takmış ve öldürmesini emretmiştir. Mesut gece nöbetindeyken evin etrafında birileri olduğunu fark eder ve hemen evi boşaltmaya çalışır. Evde bir casus olduğu anlaşılır. Bu casusta Azim’in en güvendiği adamı Sekban’dır. Her şey gittikçe daha tehlikeli olmaya başlar.

güz gülleri 17.bölüm fragmanı - güz gülleri 2 şubat fragmanı

Hüsnü, Suat’la beraber alışverişe çıkar. Elleri kolları dolu yürüyemeyecek hale gelirler. Metin ile Tekin’in kursta olduğunu sanarken, yolda karşı karşıya gelirler. Hüsnü, “oğlum ne işiniz var burada sizin kursta olmanız gerekmiyor mu?” dediğinde, çocukların cevabı “sıkıldık baba, kurs bizi sarmıyor” olur. Hüsnü o anda yıkılır. Çünkü o kursun parasının ne şartlarda ödendiğini çocuklar bilmemektedir.

unutulmaz 68.bölüm fragmanı - unutulmaz 26 ocak fragmanı

Mesut ve Sinan, Azim’i de alıp bir kulübeye sığınırlar. Karşılıklı çatışma başlar. Ancak Kahtalı ve adamları çok kalabalıktır. Mesut ve Sinan iyice köşeye sıkışmıştır. Sinan’ın da yedek mermisi kalmayınca her şey çok zorlaşır.

unutulmaz 69.bölüm fragmanı - unutulmaz 2 şubat fragmanı

Eda, kapıda bulduğu zarfa bir anlam veremezken, Harun’da ona kurulan tuzağa doğru gitmektedir. Ellerinin içindeki tehlikenin farkında olmayan Eda tüm dikkatini ve ilgisini Yağmur’a yöneltir. Harun içinse zor anlar başlamıştır. Hayat, Yağmur konusunda Eda’ya yardım ederken, küçük kızı korkutan bir gelişme yaşanır. Bu gelişme Eda ve Yağmur ilişkisinde yeni bir sayfa açacaktır.

çocuklar duymasın 27.bölüm fragmanı - çocuklar duymasın 26 ocak fragmanı

Burak Harun’a kurduğu hain komployu keyifle Aras’a anlatırken, genç adamın vereceği büyük tepkiden habersizdir. Harun ise kendine bu komployu kuranların kim olduğundan emindir. Tarık’ın yaptığı bir araştırma karşılarına tanımadıkları bir ismi çıkarır. Belki de Harun’u Kenan’a götürebilecek bir isim.
Yağmur’un sözleri Eda’nın kalbini bir güneş gibi ısıtırken, Harun için bu mutlu anlar uzun sürmeyecektir. Eda’nın kapı önünde bulduğu zarfı açan Harun için artık gece olduğundan da karanlıktır.

çocuklar duymasın 28.bölüm fragmanı - çocuklar duymasın 2 şubat fragmanı

Tüm çabalarına karşın, ‘TaşFırın Erkeği Haluk’u düzeltemediğini düşünen, Meltem boşanma kararı alır. Psikologun tavsiyesi ile, boşanmadan önce, bir süre ayrı yaşamaya karar verirler. Meltem evde kalırken, Haluk evi terkeder. Bu ayrılığı çocuklarının duymaması için büyük çabalar harcarlar. Ancak ayrılık sanıldığı kadar kısa sürmeyecektir. Meltem boşanmaya kararlı gözükmektedir. Dizilerde pek alışık olunmadığı şekilde, resmi boşanma uzak ihtimal değildir. Bu efsane çift gerçekten boşanmanın eşiğindedir...

şüphe 4.bölüm fragmanı - şüphe 26 ocak fragmanı

Hain bir komploya uğrayan İpek, ölümden kıl payı dönmeyi başarmış ancak ömür boyu kafasında bir kurşun ile yaşamaya mahkûm olmuştur. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi, istemediği halde annesinin katili bulmak için Kutlu Ailesi’ne katılmaya mecburdur. İpek’in, Kutlu Malikanesi’ne gelmesiyle dengeler değişecektir. Kutlu Ailesi içinde İpek’i bekleyen bir sürpriz daha vardır. Annesinin ölümüyle yakınlaştığı ve hayatını açtığı Cüneyt, Kutlu Ailesi’nden biridir

şüphe 5.bölüm fragmanı- şüphe 2 şubat fragmanı

İlk atak Cavidan’dan gelir. Tarık’ın şirketi tek başına yönetmesini istemeyen Cavidan, Cüneyt’e aileye dönmesini ve şirketin yönetimine yeniden katılmasını ister. Kutlu Ailesi’nin tek düşmanı Nejdet Demircan ile gizli ilişki yaşayan Serap ise Kutlu Ailesi’nde yaşanan tüm gelişmeleri vakit kaybetmeden sevgilisine anlatır. Nejdet, yakaladığı bu fırsatı kaçırmaz. Sedat Kutlu’nun gayrimeşru bir kızı olduğu haberini hızla basına flaş haber olarak sızdırır. Acaba, Kutlu Ailesi bu durumdan nasıl kurtulacak?

muhteşem yüzyıl 4.bölüm fragmanı - muhteşem yüzyıl 26 ocak fragmanı

Şehzade Süleyman, en yakın adamı Pargalı İbrahim ile birlikte çıktığı bir avda alır kötü haberi. Babası Yavuz Sultan Selim Han vefat etmiştir. Şehzade Süleyman hiç beklemeden, İstanbul’a doğru yola çıkar. Şehzade Süleyman hızla payitahta ulaşır. Hiç beklemeden cülus törenine katılır. Bir günde hayatı değişmiş. Sultan Süleyman olarak padişahlık hayatına başlamıştır. Bu sırada, Karadeniz üzerinden içi köle yüklü bir kadırga, İstanbul’a doğru gelmektedir

muhteşem yüzyıl 5.bölüm fragmanı - muhteşem yüzyıl 2 şubat fragmanı

Sultan Süleyman ise gönderdiği mesajlarla, tüm Avrupa’ya meydan okumaktan çekinmez. Alex, tüm isyankarlığına rağmen, Topkapı sarayına getirilir. Onun bu tavrı ilk andan itibaren Valide Sultan’ın dikkatini çeker. Ama Alex’in sarayın kurallarını öğrenmesi uzun sürmez. Kendisine büyük bir hedef seçer. Alex, Sultan Süleyman’ın karşısına çıktığı ilk gecede onun ilgisini çekmeyi başarır. Sultan Süleyman’ın eşi Mahidevran ise Manisa sarayından yeni gelmiş. Eşi ile görüşmeyi sabırsızlıkla beklemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder