7 Ocak 2011 Cuma

yeni diziler

Deniz kendini hiç hesapta olmayan bir maceranın içinde buluyor.

Güven yaralıdır. Aslı ne yapacağını şaşırır. Güven’in yardımına Efe koşar. Aslı ve Efe, Güven’i hastaneye götürürler. Efe, yolda hastalığına bağlı olarak sıkıntılar yaşar ve kendisini karanlığın ortasında bulur. Aslı ve Güven bir hesaplaşma içindedir. Güven, Aslı’nın yanından kaçar.

Deniz, Özge ile fotoğraf çekimlerinden sonra gittikleri barda daha yakın olmak isteyince Özge bir oyun oynamaya kalkar. Bu durum ikisinin tehlikeli anlar yaşamasına neden olur. Öte yandan Mine, Suzan’ın bir isteğini yerine getirmek için zor bir tercih yapmak zorunda kalır. Bunu yaparken Özge ile Mine ilk defa iletişime geçer. Duygu’nun eline geçirdiği bir bilgi ise Mine’nin işini kaybetmesine neden olacak kadar tehlikelidir.

Güven, Aslı’dan uzak durmaya kararlıdır. Diğer tarafta Efe, elini kolunu bağlayan bir haber alır. İki aşk arasında sıkışıp kalmış durumdayken, Aslı’nın kapısını bir şövalye çalar.
Kavak yelleri 144.bölüm 8 ocak izle kavak yelleri 8 ocak izle

Bilge ve Yeliz duydukları karşısında dehşete kapılmışlardır. Armi’nin Ozan’a dönmesine karşı çıkarlar. Fakat ablaları Ozan aleyhinde delil bulmak için buna mecbur olduğuna onları ikna eder. Eylül ile Ali’nin arasındaki buzların erimesi ve artık tamamen karı koca olmaları Asiye’nin hiç hoşuna gitmez hatta hırsından kudurur. Son çare Eylül’ü oğlundan ayırmak için hocaya başvurur. Ozan’da Armi ile arasını düzeltmek için Ali ve Eylül’den yardım ister. Her şeyden haberi olan ikili Armi’ye destek olmak için Ozan’ın yemek davetini kabul ederler. Şoku atlatan Yeliz ise Ozan’dan intikam almak için bir plan yapar ve Ceyhun’la randevulaşır. Armi’nin davranışlarından şüphelenen Ozan, Armi’nin çantasında Baran’nın CD’sini bulur ve ona hiç beklemediği bir teklifte bulunur.
Küçük kadınlar 118.bölüm 8 ocak izle
Çetin’in sebep olduğu facia, Memo’nun üzerine kalır. Çetin vicdan azabı çeker. Fakat suçu itiraf edemez. Ömer’den korkmaktadır. Bu durumun sonucunda Memo’nun yurt dışına gönderilmesine karar verilir. Bu facianın tek iyi yanı Su’nun tekrar ona gelmesidir.
Arzu, Biricik’in tüm telkinlerine rağmen Ali’yle yeniden yakınlaşır. Ceyla Arzu’dan özür dilemeye çalışır ama Arzu ona soğuk davranır. Ali ve Ceyla’nın yakınlığından hoşlanmaz. Bu arada Ali ailesinin bunca zamandır kendinden sakladığı gerçeği öğrenir. Bu haberin şokuyla kendisini attığı gece kulübünde yanında yine Ceyla’yı bulur.
Küçük sırlar 24.bölüm 10 ocak fragmanı
Selim, karısını öldürür ve aşiret kararı alıp suçu, 16 yaşındaki Ayhan’ın üstlenmesine ve hapse onun girmesine karar verirler. Ancak kim olduğunu bilmedikleri biri, savcıya karısını Selim’in öldürdüğünü söyleyince Selim hapse girer. Cello Ağa, oğlunu hapse attıranı bulmanın peşine düşer. Ayhan’ı yakalayıp, şiddet kullanarak konuşturmaya çalışırlar. Elif ve Sinan sonunda barışmışlardır. Ancak bu durumu Rıza Baba’dan bir sürede olsa saklamak isterler. Ekip, Rıza Babalı gece devriyesindeyken sahil kahvesine salep içmeye gitmeye karar verir. Ne tesadüftür ki, Elif ve Sinan da oradadır. Sinan ortalıktan kaybolup Rıza Baba’dan kaçmaya çalıştığını zanneder. Tunç almak istediği pantolonun içine sığamayınca, pantolonu alamamış ve kilo aldığı için bunalıma girmiştir. Mesut diyete girelim diyip oğluna moral vermek ister. Tunç bu fikre bayılır ve baba- oğul diyete başlarlar. Mesut açlığa dayanamaz ve geceleri Tunç’tan gizli dürümleri mideye indirmeye başlar. Tabii bu sırada Tunç’a yakalanınca kıyamet kopar.
Arka sokaklar 186.bölüm 10 ocak fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder